Da li u salonu "Diamond Touch" imate tretmane za runje na prsima? Ziv se pojedoh kako izgledaju kad udaram sjekirom i pripremam ogrjev. PS. Ja sam "srednji stalez". Visi.
Vidim i baba im je jela tunu! Prvo na slici nema tune, mozda pise tuna, al ova boja i tekstura jasno kazu da je u pitanju losos. I koja crna morska strudla? Ovo je staro jelo, i recept, mozda mala varijacija. Inace je u pitanju: "Losos a la Wellington". A da je ukusno, ukusno je nema dileme!
Cevapi i masno tijesto! Bas onako svjetski nivo kulinarstva! A ovaj Haljimi Sevćet ako pravi od prirodnih sastojaka sladoled ja sam papa! Inace sve prirodni sastojci u sladoledu imena - Zuppa di Inglese ol engleska supa, pa snickers, pa mint nesto. Nego na Slatini dole, prekoputa Sodaso uzima prahove od rodjaka pa mijesa. Jedino sto mu je sladoled jeftiniji od ostalih, i porcija je veca - pa ovi prodju po carsije, uzmu dvije kugle za marku i lizu li lizu na povratku! Cevapi - Grole i Zlaja!