Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbitnije je imati aplikaciju StrankaQuiz, koja je stranka najjača za prolazak na konkursu.
Ne uzimaj hljeb divnom softwerskim kompanijama mladi focace
Aplikacija je opremljena sa navigacijom gdje su obilježene pekare i kladionice
Ima li pitanja iz opšte narodne ribologije?
Sto ne kazete da se placa premium pass
Prije je se moralo ići 4 godine u Školu za Policajca, a sad je i jedan Kurs dovoljan 🤮🤮😂😂
Akademija na Vracama, 4 godine, odvojen od roditelja, kada izađe na ulicu, obučen i spreman za sve izazove. Specijalci su samo na Kosovo išli, redovna policija od naselja do tekmi visokog rizika...
Bez štele,džaba ste krečili
Ovaj bas konta da su danasnji policajci u policiji sto to zele ili vole pa zele da nauce zakone itd a ne zbog toga sto ne znaju sta ce od svog zivota nemaju drugog posla al im Babo Tetka i Strina znaju nekog u policiji pa ih moze progurat Nista ne radis a Dobra Plata
Policajci = kriminalci
Dajte jel stvaarno neku vjeruje u ovo,pa kod nas se ministarske pozicije namjestaju,sve glavne pozicije su preko stela namjestene,i da konkursi budu posteni,kako ce biti posteni kad ih kriminalci prave,ovo je samo mazanje ociju javnosti kao i ta prosli konkurs sto je bio.
Admire ne reče nam jesu li te primili,svaka ti čast u vezi aplikacije,a sada tužna priča omladine,koji su kao Jason Statham i Dwayne Johnson građeni i sposobni na fizickim testovima+šehidska djeca i nisu prošli zbog podobnih stranacki koji su dali 40 Hiljada KM da se ubace i osigurani su do penzije,plata odlična,regres,benificirani staž,pa bivši SDA Efendic je brata ubacio preko onog svog iz NIPa ,kaže bio mu brat najbolji na trčanju ahaaa kako da ne lažovee.
Vidim silu komentara o štelama i slicno. Jel to iz iskustva govorite ili napamet pričate?
Uzima li aplikacija mito bez toga nema posla
Bravo za rad, ali totalno beskorisno. Ko jos u policiji danas radi da nije primljen bez debelog mita. Nesposobni debeli policajci, koji nemaju trunke samopouzdanja. U Yugi su kadeti isli 4 god na akademiju a na fizickom su ucili borilacke sportove .1 god karate, 2 god judo, 3 jiu jitsu, 4 godina matura biras opet koji ces borolacki sport. Izadju masine, spremi. Ovi danas su bruka i sramota, ogledalo rasute drzave.
E paša moj.. Svaka čast na trudu ali nazalost treba stela za policajca , znanje manje vise.
Aferim...