Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djecem' ja mislio oni nemaju za kifle,krave im po kucama hodaju a oni za nas institucija..VELESILA
Brojevi, druže. Bez obzira koliko imaju i koliko proizvedu, ne mogu raspodijeliti koliko ih ima, pa je zato individualni standard nizak. Oduvijek. Zato i jesu napredni, jer su pragmatični, samo bolje, samo više, jer znaju vrlo dobro šta znači ono ispod.
bakir evo lansira ima 20 godina sve nas nogom u gu z icu lansira
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pola države im nema što jest a ovi imaju svemirski program :)
To raketa za razbijanje crnih oblaka sa gradom
Ista sudbina čeka i BiH i njene narode. Tajkuni ir roda Izetbegoviž, Ćović Dodik će rakete slati u svemir a siromašni bošnjaci, srbi i hrvati te i ostali če umirati na ulici i usput se još diviti svojim tajkumina.
Za one koji se cude, Indija je jedna od velesila sto se tice nauke... Na njihove drzavne univerzitete mogu upasti samo najbolji od najboljih, jer se prijave nemoguce gomile studenata... Matematicari, informaticari, inzinjeri iz indije haraju. I svaka cast da su uspjeli realizovati ovo, sa obzirom na situaciju u kojoj se nalaze. Drzava ulaze u nauku, a stanovnici u obrazovanje :)
Bolje bi im bilo da daju ljudima zdravstveno osiguranje https://www.youtube.com/watch?v=2ywQWWmn34Y
Imas jednu marku ziv i zdrav bio!!! Treba mi za raketu, bog ti zdravlje dao Imas???
Eto i mi smo svjetski prvaci u predizbornom IFTARU...
@mirsogm jel ti mama o rijala picu??
Nijedna zemlja..
Dotuzilo narodu Indije. Hoce da sele van Zemlje.
I u BiH narod nema sta da jede, ali za razliku od Indije koja ima uspjesan nuklearni, svemirski ali i druge programe, kod nas ne moze da se zavrsi ni 1km auto-puta.
I u BiH narod nema sta jesti, ali zato svi imaju za cigarete
Rusia lansira pomoc pravislavnim teroristima
na nije smijesno bilo bi zalosno. desetak invalida koji se niti potpisati ne znaju "komentarisu" o visokoj tehnologiji. STOKA bez repa
Ta je to kad milojko prne objavljuju vazdusnu opasnost na marsu😂😂😂
Djelem djelem1😂
uskoro koncerti sinana sakića na mjesecu