Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah ih ostavio kao primjer covjecanstvu i da je istinito sto je objavljeno
Sta je tačno potvrdjeno s ovim molim te?
Ne lupaj
Mumije dođu do ct-a prije nego današnji prosječan smrtnik. Inače, djed od ovdje spomenutog RamzesaIii je onaj čije gasove udiše naš Novak.
Mozda je umrla u agoniji, a mozda i nije...
I kažu ti onda budi vjernik, samo pogledaj komentare i ove naše vjernike kako guraju svoje teorije koje su culi bog zna gdje.
Jel bila Muslimanka iz Palestine?
Jel bila Muslimanka iz Palestine?
Jel bila Muslimanka iz Palestine?
Senmutova mama se zvala Hat-Njufer.
Dokaz za pametne,smrtne muke će zaista doći, svaka duša će smrt okusiti. Allah ne voli da njegova stvorenja pripisuju sebi božanstvo (širk), najteži grijeh je to a faraoni su bili mnogo oholi. U Kur anu se spominje da će Allah sačuvati nekog od faraona kao dokaz čovječanstvu. Allah nas je stvorio da samo njega obožavamo.
Kakva agonija, iz aviona se vidi da svršava.
Vec nocima ne spavam i sigurno necu dok istrazivaci ne otkriju kako je umrla mumija od prije 1500 godina. Nadam se da ce brzo otkriti
ma jok, ymrla bezbolno u snu i miru pored famalije
Evo me u Egiptu! Ovaj kao ja sinoc zbog vrucine. Ne moze se spavati ni pod klimom!
lazete klikse
Ma kakva agonija, pogodila je pjesma ...
Dobar selfi, jel objavila na instagramu ? Znal se sta ?