Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To znači da je signal poslan prije 3 milijarde godina. I da je od neke civilizacije, ona odavno ne postoji. A i da postoji ako bi na njega odgovorili do tamo bi odgovor došao za još 3 milijarde godina. Ima puno bližih civilizacija i u našoj galaksiji.
@montypython3000 Jedini normalan komentar
@montypython3000 Slazem se sa svime osim sa drugom recenicom. Ne mozemo znati da li postoji i dalje ili ne, barem ne sa dosada razvijenom tehnologijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Veca ova tablja od Velke srbije
Da nije povrat onih Teslinih signala koje je slao u svemir?
ovdje dobro praviti pita ispod sača
SDA iz druge galaksije, pokušava da kontaktira svoju braću u Sarajevu.
Isti vrabac u naletu ukakio na antenu, kakav signal.
Ovo je odgovor na signal drevnih Bošnjaka koji su poslali signal svojoj intergalaktičkoj ratnoj mornarici SOS da su im se oteli ljudskoliki majmuni iz kaveza kod Piramide sunca na Zemlji, koji su nosioci opasnih animalističkih gena sa nagonom za UZP-om i genocidom. Brodovi su na putu nazad, ima da sprže sve majmune fotonskim torpedima koji napadaju drevnu imperiju Bosnu.
@Okrutni3Hamo Liječi se drug, što prije.
Bakira ćemo kazniti a Semira Osmanagića ćemo proglasiti novim imperatorom kada se vrati naša bošnjačka ratno-istraživačka intergalaktička mornarica.
Jezivo...
to Jala i Buba imaju novu stvar
Ovo je posao za dr. Sam Osmanagich-a
Ma to samo Mujo kuje konja po Mjesecu!!!
Prno Mahmut ne može se dahnut....
Počeli kinezi lagati. Sve u cilju marketinga za svoje elektronske aparate.
Udarila im riza u glavu
niko ni boga nije vidio pa vjeruju u to,ipak su mi vanzemaljci realnija opcija od boga
@zeljeznicar50 Onda ti nema pomoći. Ni obična stvar koja se nalazi na tebi nije bez proizvođača, kreatora.. napravljena, oblikovana.. Kako je tek kad se radi o ovakvim kompleksnim stvarima koje nas okružuje.. Imaš mozak, uključi ga malo!
Tri milijarde godina ??? WTF mislim da pretjeruju sa ciframa, milion godina unazad je nesto tesko za prihvatiti sad se poceli milijardama nositi
Možda i postoji neki život negdje u svemiru. Ne znamo to naravno, kao što ni ne znamo koliki je svemir uopšte zato nam ostaje da nagađamo i tako samo iznova.