Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je bio rahmetli Risto Djogo izvjestava za srBski nebeski kanal😂😂😂
😂😂😂😂🤣🤣
Misteriozna lepeza zvana International Space Station nije sa zemlje...zapravo uopste ne postoji...ali koga je briga za to.
Da li stvarno ima neko da vjeruje da ova gore ISS stanica sa sperplocama na stranama juri brzinom 27.000 km na sat,cuj i ovo smetnje sa udaljenog satelita koji je gore vec godinama i sa svim super napajanjima nema skoro nikakvih problema,ova satanisticka masonska idiotska lazljiva NASA misli da smo svi mi idioti da vjerujemo u njihove CGI fotke i crteze.Zemlja je ravna,stacionirana sa nebeskom kupolom a sunce se okrece iznad zemlje.
'...u blizini NEBESKOG ekvatora... ' Pojam ekvatora, ekvatorijalne ploce- na nivou nase planete... Slicno, na nivou Suncevog sistema postoji 'celestial' ekvator, ogromna oblast u vidu 'spljostene plohe', u okviru koje su smjestene planete suncevog sistema. I na nivou galaksije postoji 'galactic' ekvator - sa zvijezdama i njihovim sistemima lociranim u tom prostranstvu. Svi ovi sistemi imaju vlastita magnetna polja, koja, kad se poklope uzrokuju zamjenu magnetnih polova Zemlje.
Pus.ite pricu aaa? Fejk pikcr, fejk njuuuz na plasticnom portalu za dnevnu dozu podsvjesnog ispiranja mozga. Pogledaj: https://youtu.be/xciCJfbTvE4?t=33s
Ti stvarno vjeruješ u ovu budalaštinu? To je samo zato što ne poznaješ osnovne zakone fizike kada je u pitanju svjetlost, bacanje sjene i sl. stvari. Uostalom, nema ovdje nijednog dokaza ni za šta, samo priča prilagođena fino montiranim slikama koje su već poznate.
@Miles Dyson Fizicaru evo ti jos jedan video! Ne izmisljam ja, prica ti tvoja Nasa haha https://youtu.be/xciCJfbTvE4?t=33s
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo su sad 100% nebeski narod, vjerovatno im navigacija zapetljala, pa traze pomoc od rusa makar i sojuz da im posalju
Jok nego je iz hale. Pa valjda ako dolazi iz svemira onda jeste vanzemaljski, ali nije od vanzemaljaca
previse si jezicno precizan sto i nije prednost kod razumijevanja konteksta. Ali sa druge strane gledajuci i jeste zemaljski, posto dolazi od satelita koji je sa zemlje. Pozz
Je li ovo ono isto kao "baloni" u Roswellu?
Misteriozni signal IZ SVEMIRA NIJE VAN ZEMALJSKI -------------------------------------- E yebiga Zivorade, pa ako je iz svemira, onda je vanzemaljski.
Kad ce ljudi shvatit da su vanzemaljci izmisljotina, da postoje neka tamo misterijozna bica mi bi bili vec obavjesteni, imaju dzini ali i oni zive na zemlji.
Kad ces ti shvatiti da su nas vanzemaljjci napravili, ono igrali se malo sa DNK-a i napravili nas, kao sto sad negdje u Latinskoj Americi i Aziji, tamo neki ludi naucnici, prave Freinkesteina, samo primitivnijim metodama?
@BiHer pa i oni su hajmo reci ljudi, nisu neka specijalna bica, a i oni su na zemlji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neće nas niko.... džaba se nadamo :(