Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nauka vrlo cesto pod pritiskom da ponudi odgovor nadje neko ili totalno glupo objasnjenje ili jos fantasticnije nego sto moze najveci prevarant sa you tube-a
Globalno zagrijavanje ne postoji. Ovo su normalni stadiji, samo prije 15 hiljada godina nismo imali neandertalce kao danas da stid zbog svog lagodnog života na visokoj nozi projektuju kroz ''aktivističke'' aktivnosti ni za šta. Isto je i sa kultom zvani veganizam.
Ti ne bi vjerovao u klimatske promjene ni da ti gori pod nogama ili da ti voda od poplava dođe do grla. Nažalost, to nam se dešava i bit će sve gore, bez obzira na tvoje mišljenje.
Bolje im je da rijese misteriju zamjene sjevernog i juznog pola
Okretanje Zemlje. Nisam vjernik, ali najavljeno i u Kur'anu.
Tu nema ništa misteriozno. Dešavalo se više puta u Zemljinoj historiji. Da ne bude nesporazuma, ne izvrne se planeta već se samo magnetno polje obrne, zbog promjene strujanja užarene mase u plaštu i jezgri planete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam osjetio ferceranje i vidio kako jajva u fildzanu igra znaci to je to bilo