Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tepsijasi igraju fudbal tepsijom, kazu lopta je ravna I sve je to zavjera fife I uefe, photoshop I cgi....
Dok se u predsjedništvu prepucavaju ovo nekakvih šarenih krpa...
i na marsu nadju vodu , ovi nasi ni na vrelu bosne ne mogu
ko će naplaćivati tu vodu?
to je nemoguce, vode samo ima na zemlji, zivot je samo na zemlji, mi smo centar univerzuma, sve se oko nas okrece, ne postoji nista tamo vani, sve je tamno hladno i crno :D jest ali malo sutra.
USA: To znači da je u nekom trenutku na asteroidu Bennu, koji je velik "samo" 487 metara, postojala tekuća voda. BiH: To znači da je u nekom trenutku u hodniku zgrade predsjedništva, koji je visok "samo" 3 metra, postojala zastava RS-a.
Da su ga nazvali po Sarajevu pitanje da li bi je našli.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Spusti se u Sarajevo 😁
Srbocetnici nemaju nista u manjem entitetu, pa se natovarili na klix. mrs govna odavdje, guzice operite smrdljivi stvorovi.
Sve planski.Nije čitava Ambasada Servije zauzetima agentima njihove tajne službe.
Popišo ga neko u letu 😂
Nema redukcije....