Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kucni ljubimac nekog srbina sigurno 🙄
Za koji milion godina negdje na podrucju danasnje BiH, Arkeolozi ce pronaci samo neke ostatke Golfa 2. Ubrzo ce nam nacrtati kako je izgledalo to cudo od auta, koju je boju imao, koje je presvlake imao i otice dotle da ce znati koju je kasetu slusao vozac u njemu, radi se o nekom praistorijskom izvodjacu popularne muzike sa tog podnevlja, takozvanom Sinanu Sakicu.
Kako ovi kod nas da iskopaju kakvog dinosaura. Il nesto slicno. Ko sto je Semir naso piramide. Eto ti love, kokuzi jedni.
Datirano metodom C14 odmah nevalidno
Jel vama ovaj liči na Cvijanovićku il' da mijenjam dioptriju?!
....Geografe, pretpostavka je da si vjernik, jel tako? Jeste...takodje i da si Sunit...da..takodje da nisi cuo za Barnabu i njegove izjave( j/evandjelje ) 😎?? Dokazano je da ima ZIVUCI POTOMAK, on se nalazi u Iraku...Nemoj da te infidel mora uciti OPSTIM POJMOVIMA 👉😎Braders, ti si tek mumin u nastajanju, ima sanse za tebe...citaj, uci, IKRE :)
otkriven najveci kit na svijetu duzine 100m u Neumu
Otkriveni ostaci bezubog dvonogog dinosaura koji je zivio prije 70 miliona godina,rekli su ublehasi koji samo lupetaju,nemojte da ublehasi misle za vas i da vas prave ovcama bleeeeeee...
Ja gluposti, cuj ako nije imao zube jer ima kljun nije mogao jesti meso...pa od cega jastrebovi zive? Beru jagode?
Sefikus pera-stupidus.