Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja iz kredita ne mogu izaci, a kamoli sa Zemlje.
Znači zaprašivaće nas dok nas ne svedu na 250 000 ljudi
Sto bi rekao Maho iz Sjecas li se Dolly Bell “Mene ne racunaj”
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja gluposti, bolje im je da nahrane gladnu djecu u Africi i Aziji s tim parama.
Pa izađi nahrani dijete neko u naselju konju. Hajde, idi mu kupi nešto. Šta mi ga svirate k s Afrikom ovdje svaki treći dan...
Evo ovaj tvoj komentar pokazuje klasičnu zalupanost ili zatucanost jednog primitivnog balkanca. Po tebi bi kompanije koje se bave arhitekturom i svemirskim inžinjeringom trebale da napuste svoje djelatnosti i počnu hraniti gladnu djecu u Africi i Aziji. Edukuj se nije ti kasno ni tebi ni svima koji ponavljaju svakodnevno jednu te istu mantru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kolonizacija svemira je nasa buducnost jer problem prenapucenosti nije zato sto fali hrane nego zato sto na jednog covijeka 10x vise smeca i zagadjenja okolisa. Zato mora doci do kolonizacije drugih planeta kako bi se smanjio pritisak na Zemlju
A nama vijest da Arapi prave kod Varesa naselje od 45 kuća :) kad praviš pravi da valja :) ko će prije dobiti upotrebu dozvolu , ovi ili zenička zaobilaznica ?
Supljak ocm
Imam neke časopise iz 1968. godine, koji opisuju budučnost, Naselje na Mjesecu je bilo najavljeno za 2000. godinu. Sada je 2021, i tek se razmišlja o šestom jednodnevnom izletu na Mjesec sa ljudskom posadom, nakon 50 godina mirovanja. A koliki resursi trebaju za samoodrživo naselje na Marsu govori činjenica da bi povratno putovanje na Mars koštalo 400 milijardi dolara (jednosmjerno bi bilo 20 milijardi).
Je li ovo izdvojen ovamo vanjski WC!?? Trebalo ga je malo bliže napraviti! ! !
Koje gluposti. Mars! Mjesec je daleko blizi pa nemaju nikakve planove a uslovi isti. Nigdje niceg. Logike nigdje. Naravno ima logike, ali ta logika nije realizacija nego fantazija sa profitom. Ako nemas posla izmisli ga pa makar i mlacenje slame i pokusaj zaraditi na tome sto je vise moguce.
Mačku o rep okačit
ABIBOO neće ni postojati 2100.
Čombe ne diprr
Neka me u Bosni pa makar , kome je volja nek ide
Al u panjevima
Sjediš u gradu na Marsu otvoriš OLX i naručiš nešto i pitaš jel dostava dzaba
U ovo vjeruju oni koji isto vjeruju da nekakav automobil Tesla siba svemirom.
Pa ne mogu na zemlji da zive u rahatluku a hoce na mars.. bosnjo dolazi 2225 god
A nigdje vazduha, nigdje drveta, sve u staklenim kupolama... hahahah GOOD LUCK...