Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo to, imamo u komsiluku
Veci je poremecaj patolosko licemjerje.
Jbo mjk pa za sve ce naci opravdanje!
naravno da je bolest
Odoše srpski mitomani na masovni psihološki tretman!
Pa čitav "Ruski svet" je baziran na lažima gigantskih razmjera, Prigožinova troll mašinerija iz Sankt Petersburga je prava industrijska fabrika laži. Trolove vjerovatno i treba smjestiti u mentalnu ustanovu, ovakav mentalni zločin trajno oštećuje mozak.
Znači dijagnoza svakom Servinu. Eno baš avaz objavi danas kako je mladić izvadio polni organ i masturbirao u busu... Šta reći, nomadski narod. Za njih je robovanje spas.
Minvajl dženderizam je na putu da postane mentalna vrlina, ehet.*
Minvajl džwnderizam je na putu da postane mentalna vrlina, ehet.
uh kompletno pleme iz komsiluka ode na posmatranje
auuuuuu ode dom naroda na odmor
Treba buduće supružnike psiho testirati prije braka da li su uopste spremni kao ličnosti Da bi potomstvo izraslo sa karakterom jakim i lijepim osobinama Danas se djeca većinom radjaju jer se zaboga radjati mora a niko ne zna za sebe sta je i gdje je i na kraju dobiju se razni poremecaji
Ja znam mnoge iz politickog zivota, al Trump je medju prvacima u patoloskom laganju
Imal tu kakvih para mjesečno da se prijavim ako dobiješ te tretmane