Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudska vrsta kad se istrijebi izmedju sebe planet ce napokon prodisat punim plucima poyyy
do 2025 neko će upotrijebiti nuklearno oružje tu dileme nema.
upotrijebim ti mami destruktivnoj
Bake u trezoru ima džojstik za detoniranje. BiH ima atomsku isto kao što i sebija ima diplomu
Patetična šuplja priča u američkoj režiji. Jedino vjerujem Nobelu da se iskreno pokajao za svoj izum.
Bhagavat GIta Ki Jay. Visnu Ki Jay!!!!! ko zna zna a ko ne zna nije citao
Napokon dobar članak
Jedna velika ličnost, koju je do kraja smrti mučila savjest... jbga..
Tekst je mogao biti dobar da prevodilac ima pojma o čemu piše.
Problem je što su ljudi uglavnom nepismeni i neobrazovani ne razumiju mnoge stvari i onda sebi kad traže objašnjenje za neku političku krizu najlakše im je bubnuti "Amerika zakuhala" umjesto da malo dublje kroz historiju do danas pročitaju, analiziraju situaciju. Isto za koronu najlakše je nepismenjakovićima bubnuti "Bill Gates hoće da te čipuje" , a nemaju pojma ni šta je virus ni kako funkcioniše , ni kako se prenosi niti išta.
Salko sa Vratnika je tom formulom ložio vatru zimi,sa malo drva dobro ugriješ mutvak,e to je prepiso naučnk A Ajnstajnova formula za E nikad nije prihvačena u Americi kao početak atomske bombe
Sta ce ti atomska,sutra ce citave nacije vjestacka intelegencija iskorjeniti. AI je uz pomoc algoritma toka vec sracunala da je za BiH raspad nabolje istim nacionalistickim koracima.
Vala bolje da nisi bio pametan
USA je jedina drzava koja je 2 atomske bacila.....i kaze se da su oni dobri......HAHAHAHA
Truman je najbolje postupio sa njim. Openhajmer mu došao da se žali zbog bombe a ovaj ga pošalje u pčku materinu. Ko bi reko da projekat "Uništavač Japanaca 5000" nije iznjedrio moderniji način proizvodnje jogurta već bombu
svabo nazi bio taj, USA mu tada pistolj u glavu radi za nas i zavrsi sta si poceo za nas ili .....buum
Šta kažu kladionice ? Ko će je prvi popiti ?
uskoro cemo imati priliku da vidimo njeno djelovanje u LIVE prenosu.