Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tih crva kolko se plastike dnevno proizvede i baci. Obični jogurt od 40feninga uzmeš popiješ za 5 sekundi i baciš čašu da trune 500 godina
@NigdjeNaSvijetu Ne mogu nama ni tri rezervne planete pomoći, s(j)ebali bismo i to
Vijest stara 3 godine. Cak mislim da sam je i prije citao na Klixu
Otvaram farmu bijelih gusjenica
trebalo bi biti sram društva za zaštitu životinja kad ovako nešto puštaju, šta ako gusjenice dobiju stomačne tegobe ili tbj tbs gasove
Zasto se ne uvede sistem kaucije plaćanja plastičnih boca, kad kupiš colu ili nešto drugo u plastičnoj boci fino ti unaprijed naplate 20kf i kad vratis bocu dobiješ nazad 20kf kao što rade u drugim zemljama.
@boshniak jarane nismo mi
A jel taj prof gledao kad gusjenice idu u wc da vrše nuždu. Mala nužda tečna plastika, velika nužda plastični meci. Ukratko šta uđe to mora izaći. E sad jedino ako se zaglavi morao bi pročitati uputstvo, al samo ako je na našem.
@spacedex zato ti nisi završio ništa jer si glup k'o radijator. Po tvojoj logici, pojedeš list kupusa i 3 ćevapa, na guzicu ti izađe sarma?
kolko je vijest stara ova kesa na slici davno pretvorena u g...o
Ne more se nakotit gusjenica, koliko mi možemo proizvest smeća.
Davno smo, kao covjecanstvo, presli granicu od 10 milijardi tona proizvedene plastike. I nije to samo plastika na jedan kalup: zvanicno, postoji 6 vrsta plastike, sve tvrdja od tvrdje. Sto u mene komsija ima 'bidon' - ta ce licinke? Pa ti, prirodo, sad vidi.
Kako da proždru ostrvo plastike veličine tri Francuske, koje pluta okeanima?
A ja sam uvijek gledao na bijele gusjenice da su to Servi