Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U gradove Bodne, sto vise drveca saditi i sto vise zelenila. Ne projektovati vise nista gdje nema 50% zelenila!
Jucer sam u Las Vegasu bio teleratura bila oko 50 C kad sam krenio za Sacramento kroz pustinju u Death Valley CA 54 C.... ali ovdje js to normalna teoeratura ljuti...
Evo neki oblaci iz pravca Travnika i Viteza prema Zenici, ima li ko od tamo da kaze jel padalo u Tr i Vit, da se nadamo i mi u Ze?
Nemoj ni slučajno pogledati radar, nego priuputaj ovdje ili vidi sa radio amaterima.
Samo sume sjecite i nemojte da sadite ponovo...drvo da izraste treba puno vremena..kad posadis drvo, tek ce generacije nakon 50 godina vidjeti nekog bas benefita od toga....moji ljudi, pohlepa je cudo...da se povratimo treba svaki dan pola covjecanstva, da zasati jedno drvo....
Jedno ozbiljno pitanje za kljix strućnjake: Ima li kisika u džehenemu/paklu? Ako nema, šta podstiče vatru da gori??
Bilbalo, nisu opaljači jer i njima treba kisik. Vatra u džehenemu gori bez kisika, isto kao i na Suncu i drugim zvijezdama.
levati vjeruju u te gluposti, pricaj bajke nekom drugom
Hoce to cetvrtkom!