Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nisu “cudne” izbocine, to su zapravo alge kojih ima u ogromnim kolicinama na sibiru i koje pokrivaju cijeli kontinent. Zapravo dolazi do oslobadanja gasa metana ispod zemlje jer ih toplina probudi iz vegetativnog stanja te se pocnu hranuti bakterijama. Metan se gomila u iznocini dok ne “probije” povrsinu. Procjenjuje se da ova alga do 2022 ce biti zagadjivac za oko 54% ukupnih stetnih gasova na Zemlji. Sta reci... globalno zagrijavanje :)
@M1K1 sta reci, imamo jos 5 6 godina do kolapsa svih socio-ekonomskih sistema kakve danas poznajemo, osim ako se ne desi neko cudo
Hvala profa!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad će Greta opet da vrišti 😏
Krtice..????
Treba pozvati doktoricu Pimple Popper. Ona ce to srediti!
Rodio krompir, masallah
-Novinar BBC-a je krenuo iz Londona ili New Yorka sa jasnom namjerom da negativnu story o ovom mjestu. -Novinar BBC-a nije dosao da vidi stvarno i objektivno stanje stvari. -Novinar BBC-a je prije kretanja dobio upute u kojem pravcu trebaju ici njegovi izvjestaji; sirenje straha, dezinformacija i sirenje opcenito negativnog ozracja.
@gooUser1589299888 -Novinar BBC-a niej pomenuo korisne strane ovakvih pojava, a ima ih. -Novinar BBC-a upravlja informacije u njemu nalozenom pravci, dakle- -Novinar BBC-a propagira a ne informira.
Vanzemaljci izlaze polako iz zemlje. Tu su se parkirali kad je onon nesto roknulo tamo prije 100 godina...
Izdudili smo ga zbog pohlepe
Jebache nas Tramp i novi teoretičari, što imaju 0% škole ali su puni znanja o teorijama zavjere
Sace Godzila da im izadje
To se rađaju nove piramide.
To su se rađaju nove piramide.
Uticaj ruske vakcine
Razlog za zabrinutost je što je ovo već bilo zamrznuto tokom godine sad izgleda kao livada
Ako ste se ikad pitali kako su nastale planine. Pa narasle iz zemlje evo primjera
Iskreno se nadam da se šališ
To ti je mozak ravnozemljasa i antivakcinasa