Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upitajte se zasto mladi umiru "iznenada i neocekivano"... Niko od nas nevakcinisanih se nije pokajao sto nije primio otrovnu iglu. A vi vakcinisani, kako 'te?
Hajmo antivakseri. Ovo je vaš teren
Znaci umjesto da se preventivno djeluje i jede zdravo, fizicka aktivnost itd, idemo lagano bocati se?
ne lupaj k l o c u g l u p i
Bocas se kad ti promakne pored napora da ostanes zdrav. A ti ako dobijes bolest nemoj. Budi ko bob marly. Sispu vutra i umres od raka prsta. Sta te briga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teoreticarima zabraniti sve sto je na iglu. Vakcine protiv hepatitisa i tuberkoloze, penicilin, infuzije.. sve sto se bocaju, posto njih neko hoce nesto..
Igrackica...
Ko ovo finansira
Sad kad pocnu antivakseri s teorijama zavjere ...da se njih pita jos bi umirali od kuge i kolere
A od cega danas umiru mladi ljudi, cak i doktori?
Kada je Robert Kennedy tužio FDA i Fauci-a da pokažu testiranja vakcina na sigurnost ni za jednu vakciju u US nisu uradili testove sigurnosti. Kada se pogleda statistika u US kada su počele biti obavezne 72 doze vaccine autizam kod ljudi je skočio drastično. Amiši ne primaju vakcine u US i nemaju ni jedan slučaj autizma. https://rumble.com/v2wz2ph-robert-f.-kennedy-jr.-answers-tough-questions-on-childhood-vaccines.html
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
klix je propo kad je Victom otišo
hahahahah pocinje testiranje vec su testirali 5 milijardi ljudskih stakora. dobrovoljnih stakora.
Sreća. Rješismo se korone skoro.
Nismo se rijesili korone nego su nas prestali bombardovati vijestima o istoj. Vakcina je bila super podloga za srcani koji ces tek dozivjeti ako vec nisi.
Testiranje mRNA vakcina je već izvršeno.
Da, prije 30 godina
na kome se testira, pitam za pacova??
Ta je istestirana u koroni i previse.