Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesta 3 godine u bosni ce se jos 300 godina lozit cumur i vozit golf tipe dva
Mislim da je bilo 6 mjeseci prije 20 godina, pa je bilo tri godine prije 10 godina, a sad je opet 3. Baš onako, naučno, precizno i to.
Mislim iz kovida sad ovo plašenje. Sve me nešto plaho strao!!
sljedece tri godine su najvaznije kad nas pocnu zatvarati radi karbona oliti zraka
za te tri godine ja cu se dobro naprditi jel vi previse prdite i serete lopoviiiiii lazovi
Ma sigurno UN je uvijek u pravu. Lagali su 1992 godine da koncentracijoni logori u BiH ne postoje, staviti su BiH embargo nad oružjem šta je bilo katastrofa za BiH i omogućili su kasnije genocid u Srebrenici. A sad hoće da znaju nešto o klimi.
Ovo su već prije 15 godina rekli. Klimatske promjene su se već dogodile prije nego što su ljudi postojali. Misli li UN da su mogli spriječiti izumiranje dinosaura sa ovim objavama i učincima?
Mislim da je ovo prirodni proces sa ili bez covjeka. Pa kako je nastalo ledeno doba pa se onda planeta zagrijala i otopila sav led? Sigurno je zbog covjeka tako bilo, upamtite prirodan proces.
Još tri Bajram, i onda ćao...
Sada kada su zavrsili sa koronom, pocece nas bombardovati sa klimackim promjenama!
Ako nas ne satru atomske bombe, satrat će nas termoelektrane, jer će u slučaju prekida isporuke plina svi popaliti TE na ugalj, ako ih nisu srušili. Poljska puna TE na ugljen, a i Njemačka ih ima (ali bitno da su zatvorili nuklearne centrale!)
Ovo je veća prevara čak i od korone...sve samo kako bi ljudima izbili zadnju paru iz džepa...
Mislim da je njihov jedini problem broj ljudi.
koliko god poticali i zatvarali oci ovi problemi cekaju čovječanstvo. nije receno al mnoge zivotinjske vrste ce izumrijeti znog prebrzih promjena na koje se nece moci priviknuti
Ima li još šta?
fbuser, mislis da su se nasla 2 čovjeka koji su odlučili da nas za*ebaju i da ne postoji globalno zatopljenje? tj da ga ne uzrokuje covjek?