Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prava zvijer
Ovaj avion je propali pokusaj da se kopira Hitlerov projekat o letecim brodovima. Klepili projekat a Hitler ga je ubrzo nakon toga označio kao nemogućim. Rusija je tada uložila ogroman novac u “ništa”
@HKGBh123 jesi ti pročitao članak? Ne bi bilo loše da pročitaš nešto i van Klixa, Facebooka i sličnih “izvora”
Rusija dole da vidim koliko srva ima na portalu
Kretao se pomoću uzkoga??? Ješta UZKOG?
ccc kako ne znas
@marti a uz nesto jbg, haj znaj
Kad se realno razmisli, mi ni pizzu kako treba ne znamo napraviti.
Tebi bih je vala znao složiti :)
Nije mogao na otvoreno more, radi većih valova, pa i nije bio baš upotrebljiv.
Nije, ba, radi, nego zbog.
Dagestan a Ruska republika. Ne treba ti puno da skontas iz toga da je pripadalo Kazakhstanu, Uzbekistanu i sl. naziva da su im oteli nekad zemlju kroz historiju, isto ko i ovdje sto je podjeljeno. srbi vs muslimani a skupa zivimo. Dagestan - Uzbekistan - Kazahstan svi se zavrsavaju sa AN
Danas izgleda klix radi za ruske interese, pa nam ponavlja vijesti iz Rusije i objavljuje iz Vucicevih izvora da Lavrov zeli da dodje u BiH, tacnije u Banja Luku.
@gooUser1602575411 Portal Klix. ba je samostalan, objektivan, društveno odgovoran i istini posvećen portal, tako da tvoje insinuacije jednostavno ne stoje.
@ Nevernick lovci na botove, otvoren sam za saradnju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)