Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne bih ga ni džabe, nit Samsung nit Apple flip. Lažem, uzeo bih džabe al da ga prodam.
ma to je samo da imas, showcase phone za narodne mase
Ovi kasne jedno 5 godina, ali kompleksasi ce opet masno platiti samo jer misle da Iphone predstavlja neki status..
Apple je sine nesto kao Mercedes u autima ocigledno nisi nikada imao Iphone pa vidio razliku koliko bolje radi nego bilo koji Android nema to veze sa statusom u drustvu vec u kvaliteti IOS je sistem koji ne stopa kao Android na stranu sto je drustvo nakaradno pa targetira ljude po tome ko sta nosi i na osnovu toga donosi zakljucke kao ti da neko ko nosi Iphone ima para.
@AgentSmith ti ocito blage veze o zivotu nemas, de mi objasni kako bolje radi? Ti ni sam ne znas sta pricas, vec pricas mi pricu koju ti je neko ispricao koji takodjer blage veze o zivotu nema.
Ovo nam ne treba uopste ...
nadam se da ce ga odgoditi do 2250 godine
Zašto je na telefonu uvijek 10:10 PM ?
Zato što se prije na satovima stavljalo 10:10 da bi se cijela površina vidjela i da ništa prekriva. Pa je i Apple to preuzeo
Zafaljivam.
Šta uopće radite s ovakvim telefonima ? Jasno mi je kako marketing funkcionira, probudi želju za nečim što vam baš nizašta ne treba ali teško mi razumjeti takav plićak. Imam pretplatu, poslovni i porodični telefon i ništa više. Lako vas manipulirati što bi rekli kao "mlade majmune" (bez uvrede).
Vidi se da si iskusan lisac
i cijena ce biti da sklopis novcanik na jedno godinu dana
Z Fold babuka