Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znam lika koji je digao u mikro org.kredit od 4milj maraka da kupi iPhone 14 pro max tek kad je izasao, naravno sa kamatama mora vratiti 5500KM. zar nije.mnogo to za kobitel koji koriisti isto kao I onaj od 500-600KM ?
Po veoma povoljnoj cijeni od samo 4.999 dolara
kupi cu ga u inat ovim dusmanima sto se zaduzuju kod nane na cek od penzije i kurce se po gradu kad izadzu a ja cu dati kes od svog postenog rada.
Kostat ce 5 milja i opet ce kod nas u BH Telekomu trebati stela da ga se kupi. Ponavljam stela da se kupi! Pa to samo kod nas ima.
Ko je snobic neka kupuje.
Samo udri jabuko cijenu sto vecu, jer ipak je to titanium, svakako im ne trebaju pare koje ce dati za to smece.
Tanje od mog penisa
vrijedi svake marke bilo koji 🍏 proizvod
Imam 11 obicnu, da je dobar, dobar je, al da 14 vrijedi 2500 i vise, vala ne
Ma dzaba da je 5000 km kupit ce ga svi od ovih sto mogu do ovih sto ne mogu nosit realno ni xiaomi ali moraju jer je sramota doci negdje a ne izvalit jabukicu
Taj addition će koštati finalno zanemarljivih 3K €. Sad će navala