Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Se i Xr su za sirotinju koja hoce samo logo na zadnjoj strani nebitno sto je telefon teski krs, a hljeba nemaju da jedu. Sacekaj malo, skupi jos para pa uzmi obicni iphone 11 12 13, da barem lici na nesto..
Veze ti nemas. Ti ocigledno ne kupujes telefon zbog onoga sto on nudi nego zbog jabuke.. Ja sam XR koristio dvije godine i nikad nije "kahnuo".
@Damni55 Ne znam šta ti znači "kahnuo", ali SE i XR modeli su za "muženje" novca na osnovu stare tehnologije, a upravo je najviše namijenjen klijenteli koju je @nlechoppa spomenuo. Ni mnogo jeftiniji telefoni ne "kahnu" a funkcionalnost je identična.
Na se modelima baterije su slabe Ko moze nek uzme pro-max od iphonea Jer je savrsenstvo