Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek' je neko i Apple dohako.
Ono što je problematično je kvalitet budućih “dodataka” što je Apple uspješno kontrolisao. Nije se moglo desiti da postoji nešto što nije zadovoljavalo standarde... ili je takvo nešto bilo toliko loše da je samo sebe diskvalificiralo. BTW, Apple na svim uređajima, osim na iPhoneu, ima USB-C.
Apple na aparatima!
Apple i jos poneki su se najvise sluzili ovime... nek im EU zabila
Donosit ce zakone za bezicno punjenje. Znaci sto se izmisljali novo i bolje izmisljali ste. Sad tehnologiju kad zakonski zakucaju na ovu godinu nema vise mjenjanja. Izmislio bi neko bolje bezicno punjenje? prc, neda EU
Bravo 👏
U jednu ruku dobro, ali s druge strane ubija inovativnost i napredak. Ti portovi/standardi osim punjenja sluze i za prenos podataka. Konkurencija je uvijek dobra.
Pametno i praktično.
Napokon
Apple će kao i do sada platit kaznu i nastavit isto kao i do sada. Živi bili pa vidili…
Pametna odluka.
Rat da resavaju umesto sto ga razbuktavaju,oni o punjacima.Ma neka vas .bu ameri,dobrovoljno ste se prepustili.
Nekad je bolje sutiti kada ne znas o cemu pricas
i Rusi ih jebu jos jače svojim energentima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E, voljela bih da udjemo u EU samo zbog ovoga.