Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde to vam neće teško biti... jeste vala našli s kim da se uporedjujete
Ovo kao da neko kaže da će izmisliti točak
imala je i nokia symbian i nista na kraju, zavalilo ih u crno i propali, a nokia kao tel sinonim kvalitete ali dzaba losi potezi, pa tako mislim i ovi nesto pokusavaju sto nece niko koristit
Sve to stoji, ali na androidu sam znao imati malo malo neki virus, ili sjeb sistema, ili sta vec. Na iPhone je to nemoguce. Bukvalno ni jedan problem nisam imao, sem baterije, al i to je silovanje igricama i video snimcima
cuj nemoguce. nemas ti blage veze
😂Sto me nasmija.. Jedna je  !    ❤️❤️❤️   🥰🥰🥰
Prošle godina u Kini je sa univerziteta izašlo 7x više IT inženjera nego u SAD. Doktorante na prestižnim američkim univerziteta iz oblasti matematike i računarstva uglavnom čine Kinezi i Indijci (izvor dr. Mičio Kaku fizičar)
S druge strane na zapadu je hiperprodukcija drušvenih nauka i umjetnosti pa su tako proizveli u zvanja sociologa,filozofa, pravnika , ekonomista etc. 25x više nego u Kini.
I u Bosni i susjednim zemljama Bosne isto je izaslo doktora nauka koda ih je bujica izbacila, ali,... Uvjek ce biti plagijatori a zapadnjaci mozak. Istok jos nije prosao renesansu(Kina jednoumlje komunizam i dalje drma im kavez) a poprijeko zele uskociti u korak s vremenom. Poprijeko moze samo pokupiti vecinu losih navika zapada bez da ima ravijen mentalitet koji je zapad vec razvio. U Kini ne moze biti na vlasti onaj koji ima znanje ideju i novac nego koga partija odluci. Tu je kvaka.
I ja sam zeni najavljivo da ce joj biti bolje samnom , pa eno vise place nego sto se smije samnom. Ne bude sve kako se najavi.
Evo daj mi telefon čija baterija moze izdrzati kao kod iphone 14 pro max....sto se tiče softwera radujek se svakoj mogucoj konkurenciji iosu i androidu njihovog monopola je vec svima dosta....