Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba kad mu je software los
Jok Google jok kupim
Jel ima neka dobra dusa da napise iskustva sa P50 Pro 🙂
@gooUser1655361133 super telefon kojem fali android i zbog toga ga zaobidji u sirokom luku
@LgG3. Ne fali mu android već mu fali Google, android sistem ga pokreće, a i to se nadoknadi instaliranjem gspacea sa Huawei storea i problem riješen. Napisano sa P40 pro.....❤️❤️
Koristio sam Huawei. To sto ih ne podrzava google je problematicno, ali na PlayStore-u necete naci nijednu aplikaciju koja nema na huawei store-u. Sve su kopirali, qli bas sve. A P serija je uvijek bila strasna, samos to joj i cijena postaje strasna kao Sony-evoj Z seriji pa je preskupa ili imas alternativa kao Honor itd.
Huawei se “bojim” uzeti samo jer nemaju Google usluge, cuo sam da ima nacina da se to nekako premosti, ali opet nesto mi nije to to. A sto se tice telefona kao telefona (brzina, baterija, kamere, pogotovo zoom) meni je favorit
Uzmi slobodno, evo pišem ti sa P40 pro kojeg koristim od kako je izašao u Telecomu i radi bez i jednog jedinog problema.. Ekran odličan, otključavanje licem i otisak prsta predobri i prebrzi, baterija odlična, kamera da i ne pričam....osjećaj u ruci nevjerovatan... kupi i nećeš se pokajati..
A sta se radi sa Google aplikacijama, mislim kako to funkcionise s obzirom da ne dolaze iz fabrike sa Google servisima