Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dostavili hranu na ISS ali u Holivud u studio.
Huh, ovi u svemiru opremu dobivaju a mom postaru mrsko do vrata na prizemlju da pozvoni.
Dobro rece jedan kakva je sila od firme ovaj Northrop Gruman i kakvi genijalci ovdje rade...vecina stvari koje trenutno rade za vojsku a u zavrsnim fazama testiranja kao sto je bombarder b-21 su Top Secret.
Snimaju ljudi oblake i ubace par lavora i tri kante...eto ga ISS .....xaxaxxaxaxa
Znaci kapsula je sustigla medjunarodnu svemirsku stanicu i prikacila se a stanica zakocila i stala pri 28.000 km/h,prikacila se kapsula i stanica opet dala gas i siba 28.000 km/h.Kakav tokmak moras biti da vjerujes u ove lazi.
Kakav tokmak moraš biti da napišeš takav komentar.
Ako automobil ide 60km/s a automobil pored njega ide istom brzinom, putnicima u automobilu se čini da stoje u jednom mjestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svijumi unas ciganus gorica stanica tradicia ega djepse len homalen katkamen dava valter. dobro ajd alajhmanet valteru. pa cuj muziku ljubim te. ima pare da mi stvoris bolan
Jedna od sile Amer-firmi. Ali Ronhil je “jaci”.
Možel dvije desetke sa više luka i jogurt iz Zmaja... 🤓😁😎