Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kad mi neko kaze idi u Kinu i Rusiju.. sve i jednu platformu ugasili. Kao stranac moras da pazis sta pricas jer te moze kostat glave. Ovi rusOfiki neka salju tamo djecu da studiraju a ne u Ameriku, Belgiju, Njemacku itd #USA Sto je naj gore navodno njihov je TikTok ali je baniran? Amerika ima svoje dionice za TikTok i moraju biti na Americkim serverima. Pa ko je ovde lud
ko i u bingu
Svi zapadni strucnjaci za sigurnost tvrde da je Apple ostavio backdor u iMessage aplikaciji a Google preko Google Play servisa vec odavno stoji na usluzi NSA. Sve softverske i hardverske plaforme iz USA imaju ugradjen hardverski sistem nadzora (Intel ME, AMD PSP, Apple ARM Citrus) u skladu sa "Patriotskim aktom" iz 2003. Samo kompujteri proizvedeni prije 2008 su relativno su sigurni za koristenje.
Intel ME - https://youtu.be/lQ8k79yNH2A