Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu ga dotakle prozivke😂😂
Pa nije ti to ko kod nas objave te svi da si bandit a tebi nista, zaboli te, tamo kad te objavi Time, New York Times i ostali, dionice i karijere strmoglavo padaju
A vjeruj doći će vrijeme kad će i fb biti premašen pa MSN,myspace,AIM su nekada bile jako popularne mreze jos prije fejsa i instagrama pa gdje su danas?Sve ima svoj početak,vrhunac i kraj.
Obrisi vala svakako sve sam sljam po fejzbuku
Spavaš li mirno Marku Zuckerbergu?
bolje imati obrisan profil facebooka----nego,imati ga,a biti cenzurisan i pisati,samo ono što oni misle----mojim mozgom.ne može niko drugi razmišljati i upravljati njime--osim mene
Ma treba ga srušit, pa da ljudi opet međusobno komuniciraju.
Ja bi pritisn'o tu crvenu puljku.
Ma bez FB bi zivot bio zanimljiviji...
Facebook je napravljen za nas (ljude) tako da smo mi zaslužni što je Facebook "govor mržnje"
Dionice pale....al na nivo koji su bile u Julu. Sad će bogati dioničari kupiti po nižoj cijeni i za po godine će FB vrijediti više neg je vrijedio.
Vec 10 godina sam izbrisao nalog na FB, sifru zaboravio, novi nikad nisam napravio. I evo me, ziv sam.
Ugasio se Facebook na 5 minuta i ovo je članak... ovisnik ko ovisnik
ovaj ko da je u nas rodjen, uspjesan covjek a svakome smeta
Eno ga brise suze novcanicama od $100
Šejtan, vidi se na njemu
Ne bi vidio ovo da nije na facebooku. Izbrisem facebook kako cu naci vijesti?
Meni je facebook loše donio u ljubavi. Upoznao curu preko ovog čuda, bili zajedno nekoliko godina i prekinuli. Daljina uradila svoje. Odavno je blokirana jer ima drugog. Da nije ovog fb sad bi mi bilo bolje. Uzdam se u vrijeme koje čini svoje.
To isto zvuci ko da si bio u vezi sa nekom glumicom iz serije. Ti se zaljubio, ona otisla u drugu seriju. :)))