Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi trebala da bude top vijest i najcitaniji clanak, ali nazalost mijatovici, izetbegovici, dodik, covic, konakovici, forte i slicni imbecili oduzimaju svu ‘slavu’ ovakvim talentima kojih vjerujem ima u nasoj zemlji..
Dobro kakvo je ovo prezime? Je li ovo dijete stranaca?
Staro Gorazdansko prezime Baker, a ime Runi je dobio po dedi.
otac mu je sirijac,hirurg u bolnici Gorazde
Izgleda da dolazi iz porodice skupljača sekundarnih sirovina
Sta mu dodje Vejn Runi?
Jos malo pa ce nam ovi migranti govoriti kako sta trebamo raditi.
Recikliranje ne postoji. Govorim za plastiku jer 90% plastike nije moguce reciklirati niti na jedan nacin. Postoje neke koje je moguce i koje se recikliraju samo sto se ta plastika ne koristi u vecini proizvoda. Svaki oblik ovih kanti i recikliranja zavrsi sve na jednoj gomilli.
pojma ti o životu nemaš
Autohtoni goraždak Baker, inače njegovi su sa Beriča, a rodna kuća mu je na Mravinjcu. Bogato imanje na Ilovači.
Kockasta glavo sta ti znas
dobar naslov...app reciklira otpad
ovaj momak je porijeklom iz sirije i skoluje se u gorazdu a otac mu radi kao hirurg u bolnici
Pa zasro nase ljide ne dovodu da rade a ne u Njemacku...nagledali smo se mi hirurga i inzinjera iz Sirije.
Svaka čast momku,ko god da je i šta je!! U stvari to je najmanje bitno u cijeloj ovoj priči!
Haj da je Runislav Bakrač al Runi Baker mi ne lici na naše
Decko je izmislio nesto novo u ovom jadu u kojem zivite, znate se zalit na smece, a ne radite nista po tom pitanju, tacnije zalite se na sve a nista ne radite po tom pitanju, i sada vam momak napravio rjesenje, vi se orepirete jel mu ili ili prezime iz gorazda? Citav zivot ce upravljat sa vama stoko hahahahaha
Ime ili prezime*
Kakva crna reciklaža, mi skupili tovar plastičnih flaša kao uzorni građani, a na kraju sve to ubacili u obični kontejner jer su kontejner specijalno namijenjen za plastične flaše premjestili ko zna gdje. Nekad se čini da će prije Senegal u Evropu.
Ko kad su negdje tamo djetetu dali ime Messi. Svaka čast, momčino. Nažalost, politiziranj portali će uskoro tvoju vijest zatrpati Miloradims, Bakirima, Čovićima, tenderima isl.
wayne rooney mu brat