Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
her.
Pa i sama je priznala da ce se uskoro sjecat svega... iz prethodnih razgovora.. odnosno kao i svi koji imaju pristup podacima
Najbolje bi nam bilo isključiti struju na neko vrijeme, dok ne bude kasno. Taman da se sve ovo fino resetuje i vrati u normalu. Nema vijesti, nema tenzija, nema daljniskog navođenja, nema satelita, nema instagrama ni tok toka, lagano na potok po vodu, naloži vatru, proizvodi hranu, navečer umoran na spavanje u 9 i sve riješeno!
Ja več treći dan bez TikToka prvi dan kriza drugi dan malo lakše treći dan nije mi ni pao na pamet.
Pravnici, ekonomi, bankari, računovođe, sekretarice, asistenti, savjetnici, hodže i popovi, dobrim dijelom doktori, call agenti, taksisti, novinari,.... Svima vama savjetujem da počnete učiti kako se lijepe pločice, razvodi struja, šaluje beton.
Fino je to slicjazgzp i ostali Ai kradu podatke i autorska djela sa druguh stranica i istrazivanja