Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako da ga punim? Na kleme
@EasyMoneySniper Pogotovo ako ti je prosli telefon imao micro-USB a novi USB-C kontakt pa ne mozes koristiti stari punjac... Proizvodi sve skuplji a sve vise stede na materijalima
Nebi uzeo telefon bez punjaca pa makar nosio obicnu nokiu
Ovo je samo dio "istine". Naime Xiaomi je ponudio opciju da za istu cijenu uređaja možete dobiti uređaj sa punjačem, ili bez punjača u ovisnosti da li vi to želite. Dakle oni koji imaju 3rd party kvalitetne brze punjače i smatraju da im ne treba dodatni, mogu uređaj preuzeti bez punjača. Dakle nije sistem kao kod Apple uređaja gdje ne dobijate punjač ako ga niste naknadno uzeli, nego je više stvar izbora. Generalno loš trend koji će samo biti ubrzan prodajom Apple uređaja.
To isto kao da prodaš auto a nema motora pod haubom. Šta prodajete vi?? Za par godina, samo će prodavat 3d model a ti nabavi sam komponente i sasiju mobitela.
Nemamo punjaca, mozel bez neceg drugog?
Samo uplatite a poslacemo vam 3D model.
Ja nisam vidio vecu glupost. Pa valjda moras imati punjac, zastita zivotne sredine. Postavlja se pitanje kojim ces punjacem puniti novi mobitel od cca 1000 BAM. Ako pokvaris novi mobitel, samo ti hladno kazu nema garancije...jer si punio neadekvatnim punjacem.
Potkradate svoje kupce. Umjesto da date poklon na vjernost još i slušalice vi uzimate i ono bez čega telefon ne može raditi.
Fadilovi respiratori bez respiratora u paketu
Cuj pune ladice punjaca, koji seratori. Bit cu sretan ako mi punjac izdrzi trajanje koristenja mobitela
Neki su dobijali preko olx kupovine samo kutije.Nema ni telefona ni punjaca,bude kladic ili komad cigle.
koja se budala dosjeti ovog...
Apple
Očekujem trend pakovanja u dvije kutije, pa da te ne razočara kada vidiš da si samo dobio mobitel, bez punjača, kabla i čega već ne.
ma mrs, pas vam m... bezobraznu kinesku, umislili da su apple
Pa kad kupite Iphone 12, kupite i Ipad pro 12,9 i imate punjac kutiji od Ipad-a.
Sta ce onda ovi koji hoce da predju sa nekog na xiaomi? Kompanije telefona su postale gey, a njihov predstavnik je apple