Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kakva je tek sramota da BiH još uvijek nema autoputeve preko cijele teritorije!
Helez ce poslati jacu letjelicu
Boingu inace ide pravo "dobro" zadnjih par godina sa pouzdanoscu njihovih proizvoda. Eto toliko dobro da su i u americkim medijima postali predmet sprdnje. Uvijek letiti Airbus ne Boing
Sto se tice satelitskog interneta Starlink to bih bilo super zivjeti na planini u prirodi pored ciste rijeke ili potoka sa internetom. Sta hocu da kazem jeste da imamo politicare da samo seljace, zakuhavaju i mrse racune jedni drugima. Zasto je starlink prisutan u svim zemljama oko srbije,Bih, i Crne Gore a u ovim zemljama nije. Zasto uvijek cekati 20 godina iza najnaprednijih dostignuca. Zasto se uvijek kod nas politicari samo prepucavaju, nosaju, i seljace.
Donijela im kapsula stelje i pekmeza..nece ljudi nazad..pametni
"osramoćen" ... halo ba novinaru. novo auto se pokvari a kamoli ovo čudo.
Mi ovog trenutka imamo i potencijal i volju i strucnjake da naprave nesto kao Musk ili Boeing. Ali kod nas se ne cijeni naucnik ili strucnjak ili talent koji suti i pametno radi i ima veliki uspjeh. Kod nas se cijeni ko je glasniji, ko bolje psuje, ko prije uvrijedi konkurenciju. Kod nas nema razgovora civilizovanog sa cinjenicama i dokazima. Kod nas ti padne na pamet da nekog uvrijedis izmisljotinom i to postane stvarnost i cinjenica, i takvi kod nas kolo vode.
A fino sam im rekao da uzmu glovo
Sad ce neko reci da je zenlja ravna ploca
Niko da napravi intervju sa astronautima, da ih pita sta oni misle o svemu?
Zabranjeno je, jer će reći ono što ne bi smjeli reći.
Zemlja se ne moze izmjeriti u duzinu i sirinu, ni u dubinu a ni Nebo u visinu. Nebeski svod se ne moze proci, moderne bajke tvrde suprotno...
Sto se ne bi moglo izmjerit? Pa nismo zaostala civilizacija da ne znamo nesto izmjerit
771136, i sve to su ti otkrili halucinogeni opijati. Mozda da predjes na sintetske kanabinoide. Razmisli!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U USA zviždaći iz Binga koji javljaju probleme sa njihovim avionima misteriozno umiru... ovo nije čudo.
NIje Bunga nego Konzuma a mozda i Tropka
Amerika je osramoćena kada je zadnjih 10 godina svaki Američki astronaut letio na svemirsku stanicu iz Rusije sa Ruskim svemirskim brodovima. Al se šuti? To je bilo više od 100 američkih astronauta koje su Rusi slali u svemir, zbog toga što NASA tehnički nije u stanju.. Malo ih je izvadio Elon Musk, a evo sad opet obruko Boeing.
Pa da se fino podijelimo :))) Mi Slaveni letimo u Svemir i pravimo najsofisticiraniju tehnologiju čovječanstva, najfiniju književnost i muziku. A Švabe, Englezi, Amerikanci neka prave potrošačku tehniku, auta, veš mašine i neka računaju poreze i organiziraju radnike. U tom su dobri.
Joj jeste vi srbi vise dosadili s tim rusima, dovoljno mi govori da usporedim Ladu sa bilo kojim zapadnim autom, ne treba mi nista vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ne kontam sta je neuspjesno.4 miliona bosanaca glasalo 1990- e za bolju drzavi i sta sad imamo?Ugasene fabrike,Soko,Al. Energonveste,TAS.. uz ovu toplinu poljoprivreda je Out,a skolstva za industriju nema osim uspjesnih iftara na sve 3 strane.
Zaboravio si na preuspjesne bh biznise... Pljačka šume, pljačka prirodnih i rudnih bogatstva, otimanje vode i struje, prodaja zemlje strancima. Izrodismo nase nove milionere, idole, paše, begove, direktore, influencere, doktore iznenjere sa kupljenim diplomama...