Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda izadje Huawei ili Xiaomi sa istil/boljim spec. a 3-4 puta jeftiniji. 😂
To ti je komentar ono kupio sam Škodu to je isto ko Passat dzaba bacam pare
koji to bgt izadje xiaomi ili huawei sa istim spec a 3,4x jeftiniji.. ti još u nekoj 2017. godini, a i tad tog nije bilo.
Imam trenutno Note 20 Ultra 5G mystic bronze, vjerovatno najbolji telefon trenutno. Prešao bih rado na S22 Ultra i to ista boja kada izađe.
Kao dugogodisnji korisnik Note serije imao i note 2 note 9 i note 10 imam. Nisam zadovoljan razlog zasto u s pen vise nisu ugeadili micro kameru to bi bila evolucija ovako 👎. Mada me raduje novi procesor.
nemas ti pojma
nikakva razlika u odnosu na S21 ultra...
Sranje......
Zaboli me zozon.