Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plus je što su ubacili jaču bateriju, a mislim da će biti minus što su ukinuli bezel koji je imala četvorka, a dosta olakšava kod poziva traženja drugih aplikacija osim ako softverski to ne riješe.
Nisam siguran, ali sam čitao da bi ovaj pro mogao imati bezel - jer je on zamjena za 4-ku classic i bila je takva priča, dok obicni model ce biti bez. Zagledao sam sliku nisam mogao skontat' jel' se može rotirati ili ne ovaj gornji dio od pro-a :)
Kakva glupost je ovaj sat-telefon sto moras da punis svaka 4-7 dana.
Huawei mama za ove satove... Baterija hladno 15 dana iako je star tri god...
Imam 4 i Huawei GT3, tesko mi je priznati ali Huawei je za klasu bolji sat
Smece za ovu cijenu, ja imam cetvorku baterija jedva 36 sati izdrzi.
Stavi ga na eco mood vidjeces da moze 15 dana
Znaci isto kao i watch4 skoro sve. Pa bolje sad iskoristiti jeftine cijene 4ke nego cekat ovaj :P
Ista stvar kao sa s22 ultra i s21 ultra - nikakva razlika čak s21 ultra bolji u mnogim situacijama osim u nekim mini trenucima sa kamerama ^_^.
ŽENA ME ŠUTNULA MORAM NATRAG U PRIBOJ UFATIT SE HARMONIKE, NAŠLA JE LJEPŠEG DIREKTORA SA ZUBIMA...BILA SAMNOM DOK DJETE NIJE NA NOGE STALO A SAD...DOŠAO S KESOM ODLAZIM SA TRI KESE...OOOO SANDŽAAKUUUU