Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super su mi ovi jeftini modeli. ne znam evo bil prije neki ajfon u cijeni polovnog automobila ili ne znam evo
Znaci S9 je posljednji lijepi telefon od Samsunga. Bravo 🤨
@Norvežanin i ovaj novi je ljepota, pogledaj render s10 plus
@black hawk dosadan si vise hebo te samsung
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi samsungovi modeli su jeftiniji modeli
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXDate.club
Nevjerovatno
ja bi kupio sutra al nemamo 5G jbg 😂
S8+ imam otkako je izasao. Preporodili su trziste. Sad vec, ne samo Samsung, vec i ostali, manje - vise isti, bezelless princip ganjaju. I svi se smiju iPhoneu, a svi uporno zele biti kao iPhone (notch, ikone, itd.)
iPhone nije prvi telefon sa notch-om.
hoce mi bit bolje u životu kad ga kupim..danasnji marketing..
Za te pare kupiti trenutno NAJJACI TELEFON NA SVIJETU HUAWEI P20 PRO: 256 GB, 8 GB RAM, 40 mega kamera, 24 mege selfi kamera
Naravno kompleksasi to ne odgovara vole oni platiti 50% vise :):):) da se mogu pohvalti a 95% vlasnika nikada ne iskoristi mogucnosti istih telefona
Telefon i sve što je na njemu jak je samo onoliko koliko i njegov software. Telefon s Androidom... pa mislim da je čaki DOS pouzdaniji od Androida, i sa manje bugova i crashiranja.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
bezifejan i glup mobitel