Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upišeš passworde da imaju oni to da mogu povezati, imaju pristup tvojim drugim računima
Ja sam mudriji pasvordu 123456789 dodao sam 0 ...sad je 0123456789 ali tome nikome ni riječi jer želim biti amoniman
password Ruvejd garant nisu hakirali
hehehhehe... haj procitajte na glas sta ste napisali...
A ako nije, biće uskoro i to neće imati veze sa našom aplikacijom.
Ovdje upišeš pass i ako do sad nije bio hakiran, sada jeste :)
Jel zaista ima neko da koristi isti pass za klix i recimo facebook ? Ama ima.
@Otrovano Klix zapravo NE ZNA koji vi password koristite jer se passwordi spremaju u nekom hash algoritmu npr md5 ili sha1 ili sha256. Tako radi i ovaj servis - upoređuje hashovane passworde u bazi podataka sa hashom vašeg passworda. Ako ga nađe, već je probijen ne samo kod vas već kod svih korisnika.
tako bi trebalo biti, al čak i veliki kao stonje yahoo nisu kriptovano cuvali nase lozinke pa je gotovo vecina profila bila hakovana kada su im upali u sistem i ukrali podatke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klix vi kazete ljudima da daju svoj password nekoj stranici kako bi provjerili dal je hacker-an? izvinite ali ste retardirani totalno.
Haknem im mater
Jesu hakovali mi sve kartice i racune, kad su vidjeli stanje, izvinuli se i uplatili mi 100 eura!
Najbolje je bez svih aplikacija
Zasto ne obrises Klix?