Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šporet na telefonu je sada IN
ovi kinezi klocovi samo kopiraju... kamera ista u iphone, da nije kockast telefon bila bi kopija iphone
isti iphone
Kako su inovativni ovi Kinezi
Nikad nisam skontao kako se koristi treća kamera u samsung galaxy telefona. Obično se koristi srednja, i dostupna je i ostalim aplikacijama poput OpenCamera. Donja je wide angle, dakle iz malo veće daljine slika, i dostupna je kao opcija. Ali gornja nije izgleda iskoristiva. Ona se koristi za nešto drugo, da proračuna svijetlost, daljinu, ili prepozna objekte preko bixby vision valjda, ko zna...
koristi se da bi dala vise konteksta prilikom procesiranja slike kao sto je navedeno za dubinu npr, mislim da ne postoji nacin da se ona sama upali bez nekog dev moda ali ima na yt dosta pirmjera koji pokazuju kako bi to izgledalo (simulacija naravno)
Dizajn je tako unikatan 🤡
Jes samo sto su ukrali od iphona zadnji dio gdje su kamere.