Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje ne piše gdje se može kupiti ja bi sebi jedan naručio
Vožd laktaški na aparatima!
Nek' si ga vala kupi, zbog NATO-a je zaslužio.
Mile citas li ovo?
e moj klix, ne provaljuj se...malo proguglaš i vidiš da je najveći privatni mlazni avion Airbus A380!!!
ako ima privatni onda ima i državni? evo ja se razbih tražeći koji su privatni a koji državni modeli aviona. Loše preveden tekst, užasno loše.
Dodik like this post.
Princ Alwaleed Bin Talal je 2013te godine kupio privatni airbus A380, A ovaj sto kliksovi nepismeni novinari zovu "najvecim privatnim avionom" moze stati u WC od 380ke.
@masssa Ta 380ka nikad nije isporučena Alwaleed Anin Talalu. Predviđena cijena se kretala oko milijardu eura, međutim princ je odustao od tog aviona i ostao na svom starom Boeingu 747. Airbus ima cijeli odjel koji se zove ACJ koji radi na privatnim avionima od svojih redovnih modela. Recimo ruski oligarh Alisher Usmanov ima ACJ340 koji je trenutno vjerovatno najkompletniji coorporate jet na svijetu. O Klixovim naslovima ne treba trošiti rijeci.
Za naseg Predsjednika pisi odmah 2!!!
Neko treba da uradi kontrolu tekstova. Najveci??? smijesno. Travolta ima Boeing 727 (jedno 4 puta veci od ovoga).. Trump je prije nego je postao predsjednik imao 757. Sultan od Bruneia ima 747 (sve puno veci avioni od ovoga). Ovo moze biti najveci gulfstream ali ne i najveci GA ili Privatni avion. Isto kao kad bi tekst za novog golfa poceo rijecima - najveci privatni auto na svijetu...
Moze dva za vladu RSa
Ja imam ovaj global 7500