Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😂😂 Komunisticki telefon sigurno ne prikuplja podatke. Ovo je na nivou Huawei tehnologije iz 2011 godine
Dizajn mu je jako lijep,Rusi su tu moćni.Nesto izmedju ruske šubare i Lade.
Sjećam se kada su počeli da razvijaju operativni sistem Aurora. Mislim da je prošlo već 7-8 godina. Tada su govorili da će za godinu dana prevazići iOS i Android :)
I kositi sve vrste Nietworking tehnologija :)
Neki dan naletim na video o ruskoj opremi. S kojom opremom idu na ratište, to je zastarjelo još prije 40 godina. Da im nije Kine i Irana pucali bi praćkama.
12 MP 🤣😂🤣🤣
Hehe... ruski telefon... samo kineski s ruskom naljepnicom. Sad će još i brat Xi čitati poruke, a ne samo CIA.
@nikola_11 iPhone se samo sklapa u Kini, zbog jeftine radne znage... Amerika je Kini najveći poslodavac, bez Amerike Kina bi se vratila na rižu za mjesec dana
Al uredno ugradili americki andorid 😅
Evo Rusofili, bacajte Ajfone i ovaj Ruski u ruke.Makar nešto uradite za agresiju na Ukrajinu ako već nećete da idete biti gnjojivo
😁🤣 ah što se ismijah 😷
Obzirom da je Android sa Google-ovim aplikacijama i servisima koliko se vidi na slici, sigurnije im je koristiti iPhone poznavajući Google politiku privatnosti.
Odličan za jednu dobru vezu,izmedju štala na Romaniji.Simbol ruske moći i uticaja.
Uz ovaj ruski telefon,dobijete čekić,nakovanj i veliki sarafciger u slučaju popravke
sta ovo : ayayaaa ya yaa Puerto rico
kanta hahaha
i težak je 3kg🤣🤣🤣