Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz dana nas zamaju i zastrašuju ovakvim vijestima, koliko mrtvih, ranjenih gubici na ovoj i onoj strani. Ukrajina je jedna velika test zona gdje sile pokazuju ko ima veći. U 90% slučajeva je sve ovo samo fasada nista od ovoga se ne pokaze na ratištu do zeljene mjere. Plasirajte vijesti o pregovorima ma koliko sitni oni bili.
Hajde BA. Zar ima neko ko vam još vjeruje. Šklopocija do šklopocije od rusista.
Razvili ste vi karnu,četalji bolesni.
Po ruskoj tradiciji ocekujemo ga 2123 u aktivnoj vojnoj upotrebi...
Hibernira dok ne stignu čipovi sa Zapada. 10 za ideju Bgm
oni razvijaju vojnu industriju a narod nije ni bitan .Stace ti moc kad je glad na svakom koraku u rusiji
Rusija ima najviše hrane na svijetu i sve moguće resurse od gasa nafte uranijuma litijuma pijace vode
Mozda ima,ali ne zna da to usmjeri gdje treba, a plata opet bjedna,cak i oni godinama na zapadu rade da zive bolje. E to ti je brale moj kad ti idiot zavlada i ti mu sve vjerujes,nesto ala Dodikovci. Ovaj helikopterom ide gdje pozeli a narod mu slamu jede.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ni ohotnika ne mogu da uhvate radari a sad ide novi