Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je i Kursk ruski ponos i ''najjača'' podmornica.
Sada je najjača podmornica 😀
Zar nije najveća podmornica Moskva hahahahaha
Istina, istina
Glupost živa sama će potonuti
Al klix reklamira ruse, cudo jedno. Evo pola godine gledamo potop te superiorne ruske tehnike. Sta god da su napravili i probali u Ukrajini, ima zapadna protivtehnika koja je visestruko efikasnija. Ovo je clanak da rusofili mogu drkat na njega..
Poznavajuci rusku tehnologiju, od ove ce podmornice najvise Rusa izginuti.
Ovako je isto bio predstavljen MiG-25, avion navodno tehnološki napredniji 20 godina od američkih. Sve dok Viktor Belenko nije 1976. s njim pobjegao u Japan nakon čega su Amerikanci imali priliku da ga uživo pregledaju i da zaključe da avion nije ništa spektakularno.
A taj avion rusi i dan danas koriste, e sad zamisli gdje vojna tehnologija ruska kada avion koji je 70ih bio nista spektakularno danas koristen 50 godina poslje XD
Imaju snimke iz cockpita.. koriste garmin navigaciju od prije 20 godina natakarenu, toliko o tehnoloskoj moci
Kažu da će ova podmornica u potpunosti i svakom pogledu zamjeniti Kursk
Top! Jedva čekam da se upotrijebi.
Ruska tehnika se samo kvari. Oni samo znaju napravit nesto sto ne zahtjeva finu tehniku. Kad je potrebno kakav procesor razvit tu su truba.
Nisu truba, nego ne postoji takva industrija u rusiji...sva visokosofisticirana tehnologija se uvozi.
Kod Rusa je bitno samo da nekoga mogu gađati i da nešto dobro explodira. Samo booom boooooom
Da torpedo ne eksplodira pri ispaljenju I ne potopi podmornicu kao "Kursk", napiši Amin ispod komentara.
Sudnji dan? Rusi su definitivno odljepili, zato im treba skrsiti krila u Ukrajini i postaviti na pravo mjesto. Umjesto da svojoj djeci obezbjede mirnu i sretnu buducnost, oni se bave atomskim bombama. Psihijatri treba da se bave sa Putinom i druzinom.
Kad je to rusu prioritet bio mir i prosperitet u istoriji. Samo ugnjetavanje, glad i sivilo. Otkako postoje. Zato su ruski pisci dobri . Ima tu finog materijala
Za sve one koji su komentarisali da je rusija 100 godina iza SADa dobar clanak da se edukuju. Jos da neko hoce napisati sta su razvili kinezi pa da ljudi vide da su 50 godina ispred svih ostalih. Nije mala stvar imati hipersonicne projektile. Mislim da je to mnogo vaznije od toga da li nosac aviona ide na dizel ili na ku..c. Putin je davno izjavio da ima oruzije sa kojim moze potopiti cijelu obalu SAD-a za jedan dan.
Da ne pominjemo podmornice sa nuklearnim naoruzanjem koje su zivjele pored SADa i na kraju isplivale kod new yorka na povrsinu da se pozdrave sa amerikancima i krenule nazad kuci. Mislim da je za putina to nesto najdraze kad pominje sposobnost americke bezbjednosti. Svaki put ih pohvali kako su na vrijeme detektovali hah.
Pazi ti komentara “nije mala stvar imati hipersonične projektile”. Bravo, to je nešto što će poboljšati situaciju u svijetu :) Ti se izgleda pališ na smaknsvijeta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
taman da torpeduju Kijev
dabi sudnji dan crni