Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sateliti su fantazija kako nam lazovi kazu da se nalaze na 30 hiljada kilometara od zemlje.Sateliti postoje ali se salju gore sa velikim balonima i nalaze se na 40-ak kilometara gore.
Ovih 1/3 sluzi za komunikacije ,ostali za vojne stvari.
Čitav kolaps obrazovnog sistema BiH se ogleda u ovoj sekciji komentara.
Slažem se ovo je sramota bgm
Upravo to, svaka čast na komentaru. Mi smo isto izolirano pleme amazone. Kojima je avion star 50 godina i ovaj danas i dalje "željezna ptica".
Imat cemo i mi bliske susrete sa nasom politickom elitom, koja nam nije obezbjedila vakcine- doniranim se ponose, besplatne testove, zapravo ne besplatne mi to debelo placamo svaki mjesec za zdravstveno osiguranje lijepa cifra ode, po bolnicama nemaju toplomjere ni zavoje u domovima zdravlja kradu kleksane i govore da nema na stanju. Na sve ovo tjeraju ljude da se vakcinisu? Sta ako dodje do anafilaktičkog šoka (anafilaksis)? Ljudi nemaju paracetamol a kamo li za nuspojave.