Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De Elone i nama povećaj brzinu interneta
Da je više ovakvih ljudi, svijet bi bio bolje mjesto. Svaka čast Musk!
Na koji to on nacin pomaze svijetu? Daj samo jedan primjer da je ovaj Cifut nekome pomogao! Na pitanje zasto baca toliko para u nista a ne pomogne dijeci u svijetu zapjenio na pozornici!
@kasela Malo se edukuj, nemoj koristiti internet samo za fb i klix. Ima pametnih stvari, znaš? A ta ista djeca imaju roditelje koji trebaju da brinu o njima, a ne na grbaču drugih ljudi.
Sad 4g u Bosni zahvaljujuci spacex
Zemlja je ravna...
Ovo je moj zadnji komentar na ovu temu, hocu samo da postavim jedno pitanje osobama koje "slijepo" vjeruju nauci i naucnicima. U redu vi vjerujete u to, onda morate vjerovati i u ovo, da su naucnici otkrili da imamo dva mozga i da se taj drugi nalazi (da izvinete) u dupetu. Nije sala, hocu sad da vas cujem obozavaoci nauke, ili morate vjerovati (kao obicno) ili morate to provjeriti!
@TheGirlfromlpanema --- nista prijatelju mi ne mozemo, moj komentar je bio upucen onima koji svemu vjeruju i ne dozvoljuavaju da neko moze imati sumnju u bilo sta. I pored toga ako neko i ima opravdanu sumnju, nema nacina da to provjeri. Vecina stvari u koje se sumnja jesu upravo "teorije" a zna se dobro sta je teorija.
@Germanac --- ista ona budala koja je i tebe natjerala. Ako se ujedinimo, mozemo zajednicki da ga se otarasimo, jer stvarno nas je naveo na pogresan put. Javi mi kad si spreman!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kamo srece da je vise ovakvih ljudi! 😞
https://www.youtube.com/watch?v=TO2q1714Nw8
Hahahahahaha! Atmosfera odbija signale tako da tu suplju o satelitima prodaji ovcama!
zanimljivo je da onda privatna firma trosi milione na svako polijetanje, plus desetine miliona na razvijanje raketa, odrzavanje, brojne uposlene i to sve vecinom privatnim novcem. al naravno teoreticari zavhera bire samo svoje "dokaze" 😂
@sanjo87 Znas li ti koliko drzave daju milijardi na te projekte a utrosi se 1% da zapalis onu petardu i snims je kako nakon 10 km visine pocne letiti vodoravno i zvekne u more, naravno tad se izgubi iz dometa kamere! Znas li uopste koliko je pronadjeno tih raketa po divljini Sibira gdje rusi obaraju svoje! Na desetine je pronadjeno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Meni ovo smrdi na zakuhavanje pred treci svjetski rat: 1. Njemacka regrutuje dokrore i medicinsko osoblje 2. Ameri aktivini u svemiru izand Kine i Rusije 3. Evropa uvodi Euro po barelu 4. Sjaranit ce se vojno prerazvijene i strasteski dobro postavljene Koreje sa Amerikom 5. Kuha se na bliskom istoku i preko izraelske diskriminacije Palestinaca prenosi na Evropu 6. Evropski cep Turska kad se procijepi i narusi prenijet ce se sve na jadni Balkan i onda .... ...puci ce
Sve moguce.. Ona narandzasta budala je u stanju zaratit da sebe spasi od raznih optuzbi...nesto poput naseg baje iz laktaša
Sad će i nama bh telekom dignut brzine sa 5 na 8 Mbps Tahko nam i trehba