Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ukinuti...smijem Li reči???
Vjerujte da Sam ja na rubu da se roknem.. Svaki dan sve vise I vise razmisljam o tome.. Svako dobro
Kretenizam o psihopate na sceni
Većina vas ne zna za 4chan.
mozel link samoubistva ??? hahah
@GlasRazumaa odeš na Best Gore i možda tamo nađeš snimak i usput odgledaj milion drugih bolesnih videa ako imaš dobar stomak.
Jos su bolesnije ove drustvene mreze. Zamislite ovo djeca gledaju. Treba zabraniti djeci sve drustvene mreze do 18te godine, a i tada dosta mladih ima prelaze i pomisljaju na ubistvo itd.
@fbUser1580479242 u njihovim pravilima i jesu zabranjeni za djecu, ali problem su roditelji koji dopustaju da djeca instaliraju sta im god padne na pamet... i kad zeznu, onda im je neko drugi kriv....
Ljudi su bolesni
samo još recite, da se neki kreten ubio da dobije što više lajkova i pregleda...pa da se svi pokupimo i odemo tamo gdje smo bili kao embrioni
@UdovacIzNehata Udovac, ba, što si turio zapetu iza "recite"?