Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musk je ispao pravi dingospo. Svaka cast.
Dobra je to stvar, ali realno ko bi mislio na internet dok te granatiraju.
@cipcaka očigledno nisi sjedio u skloništu bez struje sa dvadesetak komšija i jednim radiom na baterije ako si imao sreće pa imao radio i baterije čekaš vijesti imal sta ne ponovilo se nikome....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Musk je gospodin, vi pričajte šta hoćete 😁
Pricajte sta hocete, Musk je masina od covjeka heh
Pa imaju ljudi internet, struju, vodu.. rusi ne lome infrastrukturu
cak i vozovi slobodno se krecu.. i kroz rusko-osvojene teritorije
Kazarska pedofilska mafija se međusobno pomaže.
Jedni ovako a drugi onako.
Elone licemjeru ,ko ce ti koristit tvoj internet u Evropi sa cijenom od 100 eura mjesecno +600 eura oprema? S kime si se mislio takmicit da mi je samo znati? Haj da si stavio cijenu 25-30 eura i nekako ,ali 100 eura mjesec??? Razguli i ti i tvoja jeftina reklama!!!!!
Kako si glup! :)
tako ce i nama svasta slati kada nas opet budu braca Srbi napadali...
dace nam q, ko i prije
E cuj sateliti ....tacnije ruteri na balonima u atmosferi
Kao i kod nas, nekom rat nekom brat.
Musk je genije. Ovaj potez će mu donijeti toliko novih investitora.
Ako I'm Rusi budu diskonektovali struju, ovo ce I'm biti nebitno
Pa šta? I Srbi su za vrijeme agresije u Bosni diskonektovali i struju i vodu i ogrev plus što im se na raspolaganje stavila cijela tkz. JNA. Danas Bosna slavi 30 godine nezavisnosti. Svima Bosancima i Hercegovcima , u domovini i van nje, želim SRETAN  1. MART –  DAN  NEZAVISNOSTI BIH
A jesi li mozda pomislio da imaju agregate ?
Ukrajinske vlasti službeno su potvrdile da je najmanje 70 vojnika ubijeno u ruskom raketnom napadu na njihovu vojnu bazu. Napad se dogodio u u Okhtyrki, u regiji Sumy koja je trenutno pod opsadom ruskih snaga.Jutros spasioci i hitne službe još uvijek pregledavaju ruševine pokušavajući pronaći preživjele.
to je slika one unistene zgrade od jucer. Dakle samo vojni ciljevi i dalje
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️