Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitajte vlasnika sta misli o tome?
Aplikacija za zlostavljanje ne želi da se sazna šta ljudi na njihovoj aplikaciji rade. Tačno, ovo je naša moderna i normalna “sloboda”.
Whatsapp dozvoljava vladama država koje mu plate kompletan pristup porukama i skeniranje fotografila već više godina. I sad, kao se foliraju.
Pa ne daju besplatno mangupi
Preporucujem Signal za koristenje. Vrhunska app.
Da je ovo uradio neki kineski proizvođač prstale bi tužbe i zabrane ali Amerikanci misle da imaju ekskluzivno pravo na našu privatnost....
Fazon je u tome sto su svi Cloud servisi takvi. Zar stvarno mislis da kineski servisi ne skeniraju tvoje poruke, slike na svojim cloud servisima? E2E enkripcija je skupa, ako zelis siguran cloud, dobro ces platiti i opet rizikujes. Sad su samo zvanicno rekli da prate sadrzaj.
Naravno da sam svjestan ali ovi hoće da legalizuju nešto što je protiv zakonito shvataš li ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gledaj ovih, vi ste zadnji koji se smiju javiti