Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja cigla jbt
O oblika cijena za Kineza je samo da se piše o tome kako bi skrenuo pažnju na sebe. za 3 mjeseca ovo će biti 300 eura. A budale će ako ih ima tolikih za ovo dati 1500 Eura. I Phone i Samsung S23 Ultra jeftiniji nema smisla a 6 puta bolji od ove kante.
Meni je ovaj dizajn katastrofa...
rijetko viđeno smeće, ili ti ga garbage
Trenutno nijedan ne moze parirati Samsungu Galaxy 23 ultra. Zvijer kamera,kad upalim zoom prema brdima Sarajeva ne treba dvogled. Trenutno kralj mobitela.
Kupio sam jednom nov novcat saomi prije par godina, nije bio flagship model bio je malo ispod tog. Nakon godinu dana je samo prestao da radi. Pričajte sta hoćete Al ovo kupit je bacanje para
Imam s23 ultra, ranije imao 13 pro max, iskreno ovaj xiaomi 13 ultra ima najbolje senzore na trzistu uz oppp find x6 pro, ima imx989 1 inch senzor glavne kamere i 3 imx 858 senzora 1/2,5 inch, cisto usporedbe radi samsung s23u ima glavni senzor 30 posto.manji, a ostale daleko manje jer su ostali senzoti 1/3,5 incha, ali naravno telefon se gleda kao citav a ne samo kamere, tu ga zestogo samsung i iphone sisaju
ne kontam sta sam pogrsno reko da dobinem ovoliko dislajka al hajd