Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goni ih, kupio monitor njihov, ev ni garancija nije istekla gledam ima jedan dead pixel.
Nekad na Youtubeu skoro da nije bilo reklama, a sad se ne moze ostati od njih. Puno biznisa u modernom kapitalizmu se izgradi na slican nacin. Investitori imaju para pa se posluje se u minusu godinama dok ne uzmu veliki kolac trzista ili cak monopol i onda mlate pare. Kod Kineza su to i drzavni poticaji i drago mi je sto EU staje u kraj kineskim autima.
Ode i Xiaomi gore sa cijenama, prije deset godina kupio sam svoj prvi Xiaomi, imao je karakteristike Samsunga S3, ali za trećinu cijene. Nakon četiri promijenjena modela, prelazim na drugi brand, koji će karakteristikama biti u vrhu, ali sa povoljnijom cijenom.
Nekad na Youtubeu skoro da nije bilo reklama, a sad se ne moze ostati od njih. Puno biznisa u modernom kapitalizmu se izgradi na slican nacin. Investitori imaju para pa se posluje u minusu godinama dok ne uzmu veliki kolac trzista ili cak monopol i onda mlate pare. Kod Kineza su to i drzavni poticaji i drago mi je sto EU staje u kraj kineskim autima.