Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci problem je dugotrajnost baterije, samsung je imao punjac od 65w pa vratise na 25W iz razloga sto lose utjece na dugotrajnost baterije.
Biće zanimljivo pratiti koliko će baterija moći imati ciklusa sa ovim brzinama punjenja bez obzira na promijenjenu tehnologiju baterije.
Ne kaze niko sada da je xiaomi smece,ali kad su prije fol izbacivali flagship kilere od 300km svi su znali da nije to to i da je sve bilo karina,a kad su poceli prave komponente ugradjivat od pravih flagship uredjaja automatski cijena 1500km ili vise.I za te pare radije cu uzet samsung huawei ili iphone.
za te pare ne mozes uzet flagship samsung huawei ili iphone
Čuj ne mozeš,gdje ti gledaš.Pogledaj na piku,mobil šopovima,nemoj zezat,eto huawei p40 pro 1500 km a da se ne kazem da je m11 ultra skuplji od 1500km :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto se tice xiaomi telefona ko god misli da je smece ovo ono neka prvo proba pa onda nesto kaze mob su stvarno dobri, tako i sto se tice baterije sigurno kazem da su br.1 .. Ja koristim vec dugo xiaomi i iskreno opet bi kupio ..
Istina. A sa modelom Mi 11 Ultra su samo pokazali da mogu napraviti najbolji smartphone na svijetu, po skoro svim kategorijama.
a za pet minuta se može isprazniti... smeće!
Gdje si ti prije 4000 mAh ispraznio za 5 minuta? :D
Na ku.cu te nosam