Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad su zavodili narod valjali su🤓 Krenuse oni stopama One Plus. Model 13-ka u 2023 s cijenom kao Samsung i iPhone. Ma dajte molim vas😎
Samo ti kupi sta zelis. Svaka roba ima kupca. Sretno🙂
Samsung A52S 5G zdraaaao.
Strasno dobar telefon srednje klase. Žaomi, imas mahanje, bili su super dok se nisu pozicionirali na trzistu. Proximity senzor nula bodova, reklame iskacu iz svih miui aplikacija itd...
ja i dan danas koristim iskljucivo eriksonove telefone
Xuaomijev najveci problem . Navikli su cipova i djelova. Sada ne znaju sta ce sa tim. Zato lansiraju knosto telefona sa malo starijim cipovima. Sa druge strane me senzor blizine unistio.
Vodeci u Aziji, ne mogu oni navuci visak komponenata... A ne treba svakome top telefon, jer srednja klasa danas ima dovoljno snage i memorije za normalno koristenje
Xiaomi kad se pojavio bio je baš ono za sve koji hoće dobar telefon za 350 400 KM. Nažalost kao i sve ostalo oni su tako navukli narod i onda posle prodaješ te iste modele malo našminkane po cijenama i skupljih od Samsunga.
da znaju da vicemo propo ko Grcka!?
Za 50 maraka manje od samsunga izgubis svu privatnost i dobijes polovne cipove koji ti crknu za 2 godine max 3.
Na Samsungu kao imaš privatnost??? ... cuj polovni cipovi i crknu za 2 god ... ne lupaj gluposti
@RaspadSaStilom Naravno da nemas privatnost na samsungu. Samo nisi nikom bitan pa bolje prodjes. Bar znas da nece informacije prodat ako nekom zapnes za zub. Sto se cipova tice neki i za godinu crknu. Polovna americka roba koja nije prosla quality testove posalju kini u gajbi i kazu proberi. Svaki ozbiljniji cip je iskljucivo il tajwan il amerika. Dakle Kina ne postoji ni na mapi sto se toga tice. Ako mislis da postoji stavi naziv cipa u komentar.
Samsung || Apple.
Jesu li riješili Push notifikacije?
Dobri telefoni, ALI... 13 pro skuplji od iphone 14 pro i s23 ultra Nema smisla vise...
kinesko smece,bacanje para..bolje najgori samsung neg bilo koji xiaomi
Da si napisao ovaj komentar prije 6 mjeseci rekao bi da nemas pojma, ali sad si u pravu 100%, CEO xiaomi-a lei jun rekao da nije zadovoljan sto u trecom kvartalu 2022 prodaja pala za vise od 22.8%, cao xiaomi, hello Samsung.