Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam Redmi Note 8 Pro, jos uvijk super radi bez problema. Jedva cekam da kasnije kupim noviju verziju zbog Amoled ekrana.
Nema te kompanije koja svakih 30 dana izbaci novi telefon na trziste. Sta se moze toliko unaprijediti za 30 dana? Koristim Xiaomi, da ne pomisli neko da ih pljujem. Jednostavno mi nema smisla izbacivati telefone u ovako kratkom razmacima...
30 dana? Xiaomijev 13 i 13 pro su izasli prije godinu
Upitanje je trzisna nisa, neko zeli telefon 200, 300, 400 eura. drugi zele telefon sa puno RAMA, treci zele telefon za gaming pa treba jak processor. Neki zele da traje baterija pa novi model sa velikom baterijom se izbaci, itd. Nema nikakvom update-a. Ovaj xiaomi 14 pro je max sto mogu da stave u telefon sve ostalo je downgrade ovoj telefona.
Koristim Xiaomi 13 predobar mobitel ..